Voleybol Plus

Derbi Fenerbahçe Opet’in

Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi 19. hafta maçında Galatasaray Daikin’i ağırladı. Setlerini; 25-20, 25-18, 25-20 önde tamamladığı karşılaşmayı 3-0 kazanan sarı-lacivertliler, üst üste 16., toplamda ise 17. galibiyetini alarak puanını 52’ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Sarı-lacivertlilerde Kaptan Eda Erdem Dündar kaydettiği 14 sayıyla takımın skoreri olurken; Fedorovtseva 12, Stysiak da 11 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşma öncesi şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

İlk sette yakaladığı 7 sayılık (12-5) farkın ardından skor 12-9’a gelince sarı-lacivertlilerin başantrenörü Stefano Lavarini’den mola geldi. Mola dönüşü skor üstünlüğünü koruyan sarı-lacivertliler, ilk seti 25-20 kazandı. İkinci sette de oyunu kontrol eden Fenerbahçe Opet, seti 25-18 kazanarak maç skorunu 2-0’a getirdi. Üçüncü sette oldukça rahat bir oyun sergileyen Fenerbahçe, bu seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı ve ligdeki üst üste 16. galibiyetine imza attı.

İlgili Haberler

Efeler Ligi derbi ile başlayacak

admin

İlbank’tan set yok

admin

İdmanocağı sorunsuz başlamak istiyor

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası