Voleybol Plus

5 setlik maç Sarıyer Bld.’nin

2023-2024 Vodafone Sultanlar Ligi heyecanının ilk devre 5.hafta maçında Çukurova Belediyespor ve Sarıyer Belediyespor takımları karşı karşıya geldi.

Motivasyonu yüksek olan Sarıyer Belediyespor oyuncuları, 2 seti büyük farkla kazandı. Fakat Çukurova Belediyespor oyuncuları da peşkeşe iki set oynadı ve Sarıyer Belediyespor takıma karşılık verdi, maç Tie Break setine kaldı. 5. Haftayı 3-2 skorla kapatan Sarıyer Belediyespor takımını yalnız bırakmayan Sarıyer Belediye Başkanı ve Sarıyer Belediyespor Onursal Başkanı Şükrü Genç, maç bitiminde takımını tebrik etti.

5 setlik mücadelenin en skorer ismi ise 26 sayı ile Sarıyer Belediyespor takımının yıldız oyuncusu Simone Lee oldu.

Sarıyer Belediyespor 4 Kasım Vakıfbank takımını ağırlayacak.

Çukurova Belediyespor – Sarıyer Belediyespor : 2-3
Salon: Aski Atatürk Spor Salonu
Hakemler: İsmail Yıldırım, Kadir Girente
Çukurova Belediyespor: Gergana Dimitrova, Büşra Güneş, Burcu Yönder, Angela Tagle, Yasemin Yıldırım, Samanta Fabris, Berin Yıldırım(L), Ceren Önal(L)
Sarıyer Belediyespor: Begüm Hepkaptan, Kimberly Drewniok, Aslı Tecimer, Aleyna Vence, Merve Tanıl(C), Simone Lee, Simay Kurt(L), Işıl Öz(L)
Setler: 2-3 (15-25,17-25,25-21,25-10,12-15)
Süre: 117 dakika(26’,23’,28’,18’,22)

İlgili Haberler

Beşiktaş’ın konuğu Halkbank

admin

Kuzeyboru’da hedef, Fenerbahçe galibiyeti

admin

Vodafone Sultanlar Ligi’ne Marina Markova damgası

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası