Voleybol Plus

Fenerbahçe kısa kesti

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi 21. hafta mücadelesinde Karayolları’nı konuk etti. Sarı-lacivertliler, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan müsabakadan 3-0 galip ayrıldı.

Mücadeleye iki servis hatasıyla başlayan Karayolları karşısında Kanarya, Melissa Vargas ve Bricio’nun üst üste bulduğu sayılarla 8-3’lük üstünlüğü yakaladı. Bu skor Başkent ekibine mola aldırsa da, ev sahibi, mola dönüşünde serisine devam etti ve teknik molaya 12-3’lük üstünlükle girdi. Teknik mola sonrasında Karayolları, arka arkaya bulduğu sayılarla farkı eritip skoru 12-7’ye getirse de sarı-lacivertliler, Melissa Vargas’la rakibin serisine son verdi (14-7). Karayolları, özellikle teknik moladan sonra bulduğu etkili servislerle farkı 2 sayıya indirdi (15-13). Bu skor karşısında Melissa Vargas, Eda Erdem Dündar ve Dicle Nur Babat’la yeniden oyuna ağırlığını koyan Kanarya, 5 sayılık farkı yakaladı (20-15). Seti kazanma adına son bölümde özellikle ikili bloktan sayılar bulan Fenerbahçe Opet, seti 25-18 kazandı.

İkinci sete Ana Antonijevic’in servis sayısıyla başlayan Fenerbahçe Opet, Samantha Bricio’nun da serisiyle maça 5-2’lik skorla iyi başlayan taraf oldu. Bu bölümde ev sahibinin yaptığı hücum hatalarını değerlendiren Karayolları, yakaladığı 4-0’lık seriyle 6-5 öne geçti. Dicle Nur Babat’ın servisleriyle toparlanan sarı-lacivertliler, yeniden öne geçti (7-6). Devamında oyuna dahil olan Polen Ünver’in yaptığı katkıyla 11-8’lik üstünlüğü yakalayan Kanarya, teknik molaya 12-9 önde giren taraf oldu. Molanın ardından bulduğu 3-0’lık seriyle 15-9’luk üstünlüğü yakalayan ev sahibi, Samantha Bricio’nun 2 ve 4 numaralardan bulduğu sayılarla farkı açtı ve skoru 18-11’e getirdi. Setin son bölümünü de iyi oynayan ev sahibi seti 25-16 kazandı ve 2-0 öne geçti.

Müsabakanın üçüncü seti, geride kalan iki sete oranla daha çekişmeli geçti. Konuk takım Karayolları, özellikle kaptan Mariana ile bulduğu sayılarla teknik molaya 12-11 önde girdi. Her iki takım da bu bölümde başa baş bir oyun sergilese de Fenerbahçe Opet, setin son bölümlerini iyi oynadı ve seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı.

İlgili Haberler

Kamil Söz: Çok önemli 2 puan aldık

admin

Seramiksan’ın konuğu Çanakkale

admin

Eczacıbaşı VitrA, Beşiktaş’a konuk olacak

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası