Voleybol Plus

Fenerbahçe Opet fire vermedi

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 20. haftasında Nilüfer Belediyespor’a konuk oldu. Sarı-lacivertliler setlerini 25-16, 25-21 ve 25-20 önde tamamladığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette teknik molaya 12-11 önde giren Fenerbahçe, molanın ardından hem hücumda hem de savunmada etkili oynadı ve seti 25-16 kazanmayı başardı.

İkinci set ev sahibi ekibin sayısıyla başlarken, Kanarya, Bricio ile durumu 4-1 yaptı. Fenerbahçe Opet, teknik molaya 12-11 önde girerken; molanın ardından ev sahibi ekip 3-0’lık bir seriyle 14-13 öne geçti. Fatma Yıldırım ve Bricio’nun sayılarıyla tekrar öne geçen Sarı Melekler, seti de 25-21 önde bitirmeyi başardı.

Üçüncü sete de iyi başlayan sarı-lacivertliler, teknik molaya 12-6 önde girdi. Molanın ardından Nilüfer Belediyespor üst üste sayılar buldu ve farkı 3’indirdi: 16-13. Fenerbahçe Opet, son bölümü oldukça çekişmeli geçen seti 25-20 önde tamamlarken, mücadeleyi ise 3-0 kazandı.

İlgili Haberler

Simge Aköz: Sezonun geri kalanında da böyle devam etmek istiyoruz

admin

Fenerbahçe’nin 2. galibiyeti Kuzeyboru’dan

admin

Aydın Büyükşehir Belediyespor’un konuğu PTT

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası