Voleybol Plus

VakıfBank’ın bayrağı köprüde dalgalanıyor

Üst üste 6 toplamda ise 10. kez katıldığı CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final’de Avrupa’nın en büyük kupasını 4. kez Türkiye’ye getiren VakıfBank Spor Kulübü’nün 4 yıldızlı bayrağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne asıldı. Üzerinde Avrupa Şampiyonluklarını simgeleyen yıldızların olduğu bayrak, bir hafta boyunca köprüde dalgalanacak.

4-6 Mayıs tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final’de üst üste 2 toplamda ise 4. kez Avrupa’nın en büyük kupasını müzesine götüren VakıfBank Spor Kulübü’nün 4 yıldızlı bayrağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne asıldı. Üzerinde kazanılan 4 Avrupa şampiyonluğunu simgeleyen yıldızların olduğu bayrak, bir hafta boyuncu köprüde dalgalanacak.

CEV Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk şampiyonluğunu 2011 yılında kazanan sarı-siyahlılar, 2013 ve 2017 şampiyonluklarının ardından Bükreş’te düzenlenen 2018 CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final’de üst üste 2 toplamda ise 4. kez en büyük kupayı Türkiye’ye getirdi.

İlgili Haberler

PTT’nin hedefi play-off oynamak

admin

Doğuş Üniversitesi yola devam ediyor

admin

Galatasaray’da Voleybol A.Ş.’nin kurulması reddedildi

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası