Voleybol Plus

Rota Koleji gençlerde dördüncü

Voleybolda altyapıya verdiği önemle dikkatleri üzerine çeken Rota Koleji, Kocaeli’de düzenlenen Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda en iyi 4 takım arasında yer almayı başardı. E Grubu’nda Denizli Gençlik Hizmetleri, Ayvalıkgücü Belediye ve Erzurum Atatürk Üniversitesi’ni set vermeden ilk etabı lider tamamlayan Rota Koleji, çapraz eşleşmede Kayseri OSB Teknik Koleji’ni 3-1, ardından Halkbank’ı da aynı sonuçla mağlup ederek yarı finale yükseldi. 

İzmir ekibi yarı finalde karşılaştığı Karayolları önünde 25-18 ve 26-24’lük setlerle 2-0 öne geçmesine rağmen heyecanına yenik düştü ve sonraki setleri 26-24, 25-12 ve 15-10 kaybederek maçtan 3-2 yenik ayrıldı ve final şansını kaybetti. Oyunuyla alkış toplayan Rota Koleji, 3.’lük maçında Eczacıbaşı’na 3-1 yenilerek Türkiye’nin en iyi 4 takımı arasına adını yazdırdı. Başantrenör İlker Alkan, “Bizim asıl hedefimiz A takıma oyuncu kazandırmak” diye konuştu.

İlgili Haberler

Aliağa’nın mini voleybolcuları başarılarına yenisini ekledi

admin

İstanbul B.Şehir Bld. 3. bitirdi

admin

Festival Voleybol Başlıyor

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası