Voleybol Plus

Ulaş Kıyak ile Oğuzhan Karasu Galatasaray HDI Sigorta galibiyetini değerlendirdi

Galatasaray HDI Sigorta karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı kaptanı Ulaş Kıyak ile Oğuzhan Karasu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ulaş Kıyak: Küçük ayrıntılar fark yaratıyor
Galibiyetin önemine vurgu yapan Ulaş, “Rövanşı aldığımız için çok mutluyuz. Güzel hava yakaladık. Şampiyonlar Ligi’nde iyi takımlarla oynuyoruz. Bu durumun bize kattıkları var. Önümüzdeki maça bakacağız. Galatasaray’a karşı 3-0’lık güzel bir skor aldık. Liderliği pekiştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bundan sonra da adım adım önümüze bakacağız. Küçük ayrıntılar fark yaratıyor. Bunlar için çalışıyoruz “dedi.

Oğuzhan Karasu: Ligin sonuna yaklaştıkça daha iyi olacağımızı düşünüyorum
Oğuzhan Karasu ise, “İki güçlü takımın iyi mücadelesiydi. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Taraftarlara güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. İyi servis attık. Bu seviyeye çıkmamızda Şampiyonlar Ligi maçlarının da katkısı var. Şampiyonluğun en büyük adaylarından olduğumuzu gösterdiğimizi düşünüyorum. Ligin sonuna yaklaştıkça daha iyi olacağımızı düşünüyorum “ ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Halkbank’ın rakibi Galatasaray

admin

Bursa BŞ moral depoladı

admin

Kovac: Oyundan memnun değilim

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası