Voleybol Plus

Galatasaray deplasmanda galip

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi 6. haftasında Aydın Büyükşehir Belediye’nin konuğu oldu. Sarı Kırmızılılar, Aydın Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Mücadele ev sahibi ekibin sayısıyla başladı. Karşılıklı sayılarla ilerleyen ilk setin teknik molasına Galatasaray 7-12 önde girdi. Farkın kapanmasına izin vermeyen Galatasaray HDI Sigorta ilk seti 17-25 kazandı ve karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İkinci sete iyi başlayan ev sahibi ekip teknik molasına 12-8 önde girdiği seti 25-20 kazandı ve setlerde durumu 1-1 yaptı.

Üçüncü setin başı karşılıklı sayılarla ilerledi. Teknik molasına 12-11 ev sahibi ekip önde girse de seti 23-25 kazanan Galatasaray HDI Sigorta oldu ve setlerde 2-1 öne geçti.

Dördüncü ve son sete 5 sayılık seriyle başlayan konuk ekip teknik molaya  3-12 önde girdi. Set boyu oyun üstünlüğünü sürdüren Galatasaray HDI Sigorta, seti 15-25, maçı da 3-1 kazandı.

İlgili Haberler

Seramiksan kendine güveniyor

admin

Derbi Fenerbahçe’nin

admin

Eczacıbaşı Dynavit evinde kazandı

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası