Voleybol Plus

Erkek Plaj Voleybolu Takımımızdan 1 altın,1 bronz:

İspanya’nın Tarragona kentinde devam eden 18. Akdeniz Oyunları’nda mücadele eden Plaj Voleybolu Milli Takımlarımız, bugün (30 Haziran 2018, Cumartesi) oynadıkları yarı final ve final maçlarında elde ettikleri sonuçlar ile büyük bir başarıya imza attılar. Millilerimiz, turnuvayı 1 altın ve 1 bronz madalya ile tamamladı.

Ülkemizi erkekler kategorisinde temsil eden Murat Giginoglu-Volkan Göğtepe ikilisi, günün ilk yarı final maçında, Fransa’dan Aye-Krou ikilisi ile karşı karşıya geldi. Millilerimiz, rakibini 21-19 ve 22-20‘lik setlerle 2-0 mağlup ederek adlarını finale yazdırdılar.

Erkekler kategorisindeki diğer temsilcilerimizden Hasan Hüseyin Mermer-Sefa Urlu ikilisi ise; günün ikinci yarı final maçında İtalya’dan Rossi-Caminati ikilisine 20-22 ve 19-21‘lik setlerle 2-0 mağlup oldu ve bronz madalya karşılaşması oynamaya hak kazandı.

Millilerimiz Hasan Hüseyin Mermer-Sefa Urlu ikilisi, üçüncülük mücadelesinde ise; Fransa’dan Aye-Krou ikilisini 22-24, 21-18 ve 15-10‘luk setlerle 2-1 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldular.

Final mücadelesinde ise; Murat Giginoglu-Volkan Göğtepe ikilisi, İtalya’dan Rossi-Caminati ikilisi ile şampiyonluk için sahaya çıktı. Millilerimiz, rakibini 21-18 ve 21-12‘lik setlerle 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu ve altın madalyanın sahibi oldular.

Ayrıca; Akdeniz Oyunları’nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımızın oyuncuları ve teknik heyeti de finalde; tribündeki yerini alarak Millilerimize destek oldular.

İlgili Haberler

Bartosz Kurek Ziraat Bankası’nda

admin

Büyükşehir Bursa’ya bıraktı

admin

Fenerbahçe, Caner Dengin’i açıkladı

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası