Voleybol Plus

2022 CEV Şampiyonlar Ligi’nde Grup Kuraları Çekildi

2022 CEV Şampiyonlar Ligi’nde grup kuralarının çekimi yapıldı.

Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da düzenlenen kura çekimi sonunda erkekler kategorisindeki temsilcilerimizden Fenerbahçe HDI Sigorta, E Grubu’nda İtalya’dan Sir Sicoma Monini Perugia ile Trentino Itas ve Fransa’dan AS Cannes Dragons ile eşleşti. B Grubu’nda yer alan Ziraat Bankkart ise Rusya’dan Dinamo Moskova, Belçika’dan VC Greenyard Maaseik ve Polonya’dan Projekt Warszawa ile eşleşti.

Kadınlar kategorisindeki temsilcilerimizden VakıfBank, B Grubu’nda Fransa’dan ASPTT Mulhouse, Finlandiya’dan LP Salo ve İtalya’dan Vero Volley Monza ile eşleşti. D Grubu’nda Fenerbahçe Opet ise Fransa’dan Beziers Volley, Bulgaristan’dan Maritza Plovdiv ve Rusya’dan Dinamo-Ak Bars Kazan ile eşleşti. Türk Hava Yolları da C Grubu’nda İtalya’dan Igor Gorgonzola Novara, Rusya’dan Dinamo Moskova ve Çekya’dan VK Dubla Liberec takımları ile eşleşti.

İlgili Haberler

Çanakkale Bld., Balkan Kupası’na hazırlanıyor

admin

Milano, VakıfBank’a set vermedi

admin

Galatasaray HDI Sigorta, Chemik Police’i konuk edecek

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası