Voleybol Plus

2022 CEV Şampiyonlar Ligi’nde Grup Kuraları Çekildi

2022 CEV Şampiyonlar Ligi’nde grup kuralarının çekimi yapıldı.

Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da düzenlenen kura çekimi sonunda erkekler kategorisindeki temsilcilerimizden Fenerbahçe HDI Sigorta, E Grubu’nda İtalya’dan Sir Sicoma Monini Perugia ile Trentino Itas ve Fransa’dan AS Cannes Dragons ile eşleşti. B Grubu’nda yer alan Ziraat Bankkart ise Rusya’dan Dinamo Moskova, Belçika’dan VC Greenyard Maaseik ve Polonya’dan Projekt Warszawa ile eşleşti.

Kadınlar kategorisindeki temsilcilerimizden VakıfBank, B Grubu’nda Fransa’dan ASPTT Mulhouse, Finlandiya’dan LP Salo ve İtalya’dan Vero Volley Monza ile eşleşti. D Grubu’nda Fenerbahçe Opet ise Fransa’dan Beziers Volley, Bulgaristan’dan Maritza Plovdiv ve Rusya’dan Dinamo-Ak Bars Kazan ile eşleşti. Türk Hava Yolları da C Grubu’nda İtalya’dan Igor Gorgonzola Novara, Rusya’dan Dinamo Moskova ve Çekya’dan VK Dubla Liberec takımları ile eşleşti.

İlgili Haberler

Aydın BBSK, CEV Challenge Kupası’nda Yarı Finalde

admin

Gözde Kırdar: Maça biraz gergin çıktık

admin

Fenerbahçe Opet’in konuğu Beziers

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası