Voleybol Plus

2022-23 Hakem ve Gözlemci Ara Semineri’nin ilki gerçekleştirildi

Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu’nun Hakem ve Gözlemcilere yönelik her yıl gerçekleştirdiği ara seminerin 2022-2023 Sezonuna ait olan ilk kısmı online olarak gerçekleştirildi.

Seminere MHGK Başkanı Aziz Yener ile MHGK üyeleriyle, hakem ve gözlemci olarak da 98 kişi katıldı.

A, A/B ve B Klasman Voleybol hakemleri ile A Klasman Gözlemcilerin yer aldığı seminerde MHGK Başkanı Aziz Yener, sezonun ilk yarısını değerlendirdi.

2022-2023 Sezonunun ilk yarısında oynanan müsabakalardaki pozisyonların videolarının gösterildiği bölümde verilen kararlar üzerinde duruldu.

Maçlardan karşılaşılan durumlar ile dilek ve isteklerin konuşulduğu bölümde de MHGK Başkanı Aziz Yener soruları cevapladı.

A, A/B ve B Klasman Voleybol hakemleri ile A Klasman Gözlemcilerin yer aldığı seminerin ikinci bölümü 29 Aralık 2022 Perşembe günü online olarak gerçekleştirilecek.

İkinci semire Antalya’da TVF ile İtalya Voleybol Federasyonu arasında yapılan anlaşma gereği İtalya Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı ile iki İtalyan Uluslararası Voleybol Hakeminin katılması bekleniyor.  

İlgili Haberler

Gökhan Çokşen’den teşekkür mesajı

admin

THY’den Emily Maglio’ya veda

admin

Beşiktaş Ayos, Recep Vatansever’i açıkladı

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası