Voleybol Plus

2016 Rio Olimpiyatlarını takip edebileceğiniz 3 uygulama

5 – 21 Ağustos tarihleri arasında Brezilya’nın Rio de Janeiro şehrinin evsahipliği yapacağı 2016 Yaz Olimpiyatları’na artık sayılı günler kaldı. 31. olimpiyat oyunu olacak olan ve 206 ülkeden yaklaşık 10 bin sporcunun katılacağı organizasyonunu canlı olarak izleyemeyeceklerin imdadına pek çok mobil uygulama koşuyor.

2016 Rio Olimpiyatları’nı takip edebileceğiniz 3 özel uygulamayı sizler için derledik…

1- Rio 2016 Uygulaması
Olimpiyatların resmi uygulaması olan Rio 2016, sporseverler için çok geniş bir veri havuzunu bünyesinde barındırıyor. Olimpiyat takvimi, geri sayım sayacı, en son haberler, yarışlara katılacak sporcular ile ilgili bilgiler ve sonuçları gibi pek çok veriyi elde edebileceğiniz “Rio 2016″yı ücretsiz olarak App Store ve Play Store’dan indirebilirsiniz.

2- NBC Olimpiyatlar – Haberler ve Sonuçlar

nbc rio 2016

Dünyaca ünlü NBC kanalının Rio olimpiyatları için geliştirdiği “NBC Olimpiyatlar – Haberler ve Sonuçlar” adlı uygulama, olimpiyatlar ile ilgili haberleri canlı akış şeklinde sunuyor. Kolay kullanımı özelliği ile dikkat çeken uygulamayı App Store ve Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

3- The Olympics
Sizlere tavsiye edeceğimiz son uygulama ise “The Olympics”. Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) yayınladığı uygulama, diğer resmi uygulama Rio 2016’ya göre daha detaylı verilere ulaşmanızı sağlıyor. Bu uygulamayı da App Store ve Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Derleme: Scroll Teknoloji

İlgili Haberler

Başkan Üstündağ açıkladı: Avrupa Şampiyonası, Türkiye’ye geliyor!

admin

Simay Kurt Yıldızlı Sohbetler’e konuk oluyor

admin

Abdürrahim Albayrak: Amatör branşları kapatmamız lazım

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası