Voleybol Plus

Halkbank, Fenerbahçe’yi konuk ediyor

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 7.haftasında Halkbank’la Fenerbahçe yarın (30 Aralık, Çarşamba) Fenerbahçe Ankara’da karşı karşıya gelecek. Başkent Voleybol Salonunda oynanacak müsabaka saat 17:30’da başlayacak. Maçın hakemleri Ahmet Demirdelen-Merşem Tekol Pelenk.

Maç öncesinde iki takım puan tablosunda aşağıdaki gibi yer alıyor:

Takım O G M A V P
5.Fenerbahçe 6 4 2 15 8 14.360
7.Halkbank 6 3 3 11 12 10.050

İSTATİSTİKLER

Evsahibi Halkbank’ta en skorer oyuncu kazandırdığı 117 sayı ile Wilma Salas olurken, Fenerbahçe’de bu istatistiğe 81 sayı ile Polen Uslupehlivan giriyor.

En iyi smaçör karşılaştırmasında Halkbank’tan Wilma Salas yüzde 26, Fenerbahçe’den Polen Uslupehlivan yüzde 35’lik ortalamaya sahip.

En iyi blok yapanlar Halkbank’tan set başına 0.59 blok yapan Hande Naz Şimşek. Konuk ekipten set başına yüzde 57 oranla blok yapan Eda Erdem Dündar.

En iyi servis atanlar toplam 7’şer aces yapan Wilma Salas ve Eda Erdem Dündar.

En iyi servis karşılayanlar Halkbank’tan yüzde 51 verimlilikle oynayan Derya Çayırgan, Sarı-Lacivertli takımdan yüzde 46’lık oran yakalayan Kim Yeong Koung.

ZOR BİR VİRAJDAYIZ’

Halkbank Bayan Takım Sorumlusu Esen Gürbüzsel, takım olarak zor bir virajda olduklarnı belirterek, “Peş peşe zor maçlar oynuyoruz. Son dört maçta ikinci kez şampiyon adayı ile karşılaşacağız. Amacımız iyi voleybol oynayarak, rakibimizi Ankara’dan puansız yollamak. Buna gücümüz ve inancımız var. Bu yolda elbette Ankaralı voleybolseverlerin desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

İlgili Haberler

Sarı Melekler’de forma numaraları belli oldu

admin

Bursa B.Şehir Bld. 5 sette kaybetti

admin

Eczacıbaşı Dynavit’ten net galibiyet

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası