Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı, SMS Grup Efeler Ligi’nin ikinci haftasında Spor Toto’yu konuk etti.
Fenerbahçe, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın setleri; 25-14, 26-24 ve 25-22 tamamlandı.
Maç öncesi Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran ve Yönetim Kurulu Üyeleri sarı-lacivertlilerle bir araya geldi ve ardından mücadeleyi tribünden takip ettiler.
Sarı-lacivertliler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ısınma bölümüne ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun’ tişörtüyle çıkarak Türk bayrağı ile poz verdi.
Fenerbahçe Medicana, Adis ve Ngapeth’in etkili olduğu ilk seti rahat bir oyunla 25-14 önde tamamladı.
Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci setin ilk bölümlerinin ardından sarı-lacivertliler 13-10 üstünlüğünü sürdürdü. Setin kalan bölümlerinde ise sahneye yine Earvin Ngapeth çıktı ve seti 26-24 bitirerek 2-0 üstünlüğü yakaladı.
Üçüncü sete üst üste bulduğu sayılarla iyi başlayan konuk ekip 10-7 öne geçti. Oyun üstünlüğünü tekrardan eline alarak etkili olan Fenerbahçe 17-17’de eşitliği yakaladı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçın son anlarında da rakibine şans tanımayan Fenerbahçe Medicana, seti 25-22, maçı da 3-0 kazandı.
