Fenerbahçe Medicana, CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci hafta maçında yarın Igor Gorgonzola ile deplasmanda karşılaşacak. Pala Igor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, TSİ 20.00’de başlayacak.
Karşılaşma öncesi İtalyan yıldız Alessia Orro’nun durumu ise şüpheli. ivolleymagazine’nin haberine göre; 10 gün önce yaşadığı sağ hamstring sakatlığı nedeniyle Alessia Orro’nun Novara karşısında oynaması büyük soru işareti.
Kendi ülkesinde, takımını desteklemek için benchte veya tribünde yer alması beklenen yıldız isim, kas probleminin iyileşme sürecine uygun olarak, çoğunlukla oynayamayak ve önlem amaçlı dinlendirilecek.
Sarı-lacivertli takım, gruptaki ilk maçında ağırladığı Portekiz’in Benfica ekibini 3-0 mağlup etmişti.
