Voleybol Plus

Plajda Aydın Cup sona erdi

Aydın Cup, bugün (20 Mayıs) Erkekler ve Bayanlar kategorilerinde oynanan Yarı Final ve Final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Erkekler kategorisinde şampiyon Sakıp Karalı / Engin Özbek ikilisini 2-0’la geçen Denin Oleksii / Popov Sergiy ikilisi oldu.

Bayanlar kategorisinde ise şampiyon Viktoriia Smetaniuk / Yelyzaveta Sulima ikilisini 2-1 yenen Selin Yurtsever / Resmiye Çakmak ikilisi oldu.

Erkeklerde 3’üncülüğü Hakan Göğtepe / Fatih Eren Uğur ikilisini 2-0’la geçen Caner Çiçekoglu / Nuri Şahin elde ederken, Bayanlarda ise 3’üncülüğü Hatice Can Tonbul / Pınar Asri ikilisini 2-0’la geçen Ganime Burcu Atasoy / Nursel Yaren Sencel ikilisi oldu.

Erkeklerde 3’üncü olan Caner Çiçekoglu / Nuri Şahin ikilisine madalyalarını Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahsin Kocaman taktı.

Erkeklerde 2’nci olan Sakıp Karalı / Engin Özbek ikilisine madalyalarını Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş taktı.

Erkeklerde şampiyon olan Denin Oleksii / Popov Sergiy ikilisine madalyalarını Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş taktı.

Bayanlarda 3’üncü olan Burcu Atasoy / Nursel Yaren Sencel ikilisine madalyalarını Aydın Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı İbrahim Güldal taktı.

Bayanlarda 2’nci olan Viktoriia Smetaniuk / Yelyzaveta Sulima ikilisine madalyalarını Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş taktı.

Bayanlarda şampiyon olan Selin Yurtsever / Resmiye Çakmak ikilisine madalyalarını Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş taktı.

İlgili Haberler

U18 Plaj Türkiye Şampiyonası’na İstanbul Voleybol damgası

admin

Nezir-Vence, Avrupa Şampiyonası’na veda ettiler

admin

Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi Final Etabı’nda finalistler belli oldu

admin

Yorum Gönder

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanması ve kullanılmasına katılıyorsunuz.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası