Voleybol Plus

VakıfBank set verdi puan vermedi

Ligde oynadığı 12 maçtan da galibiyetle ayrılan VakıfBank, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 13. haftasında Seramiksan’ı 3-1’le geçerek liderliğini sürdürdü. Sarı-siyahlılar mücadeleye Cansu Özbay, Gözde Kırdar, Lonneke Sloetjes, Zhu Ting, Milena Rasic ve Özge Nur Yurtdagülen – Gizem Örge altısıyla başladı. Açılış setinde servislerde oldukça etkili olan VakıfBank, ilk teknik molaya 8-1, ikinci teknik molaya da 16-6’lık avantajla girdi. Toplamda 6 servis sayısı bulan sarı-siyahlılar, 25-16’yla 1-0 öne geçti.

İkinci sette dirençli bir oyun sergileyen Seramiksan, seti 25-22 kazanarak durumu 1-1’e getirdi. VakıfBank, üçüncü sette ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. İyi servis atıp, toplam 8 blokla rakibini durduran sarı-siyahlılar, ikinci teknik molasına 16-7 önde girdiği seti 25-16’yla kazanıp 2-1 öne geçti. Rasic bu sette 4’ü blok olmak üzere 9 sayı üretmeyi başardı.

Dördüncü sette savunmasını da sertleştiren ev sahibi ekip, ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Lonneke Sloetjes ve Zhu Ting’in öne çıktığı setin ikinci teknik molasına 16-4’lük avantajla girer VakıfBank, seti 25-9, maçı da 3-1 kazandı ve liderliğini sürdürdü.

İlgili Haberler

Fenerbahçe’de Topuk Yaylası Kampı Devam Ediyor

admin

Merve Gülaç: ‘Bu sezon hedeflerimiz daha büyük’

admin

Ödüller sahiplerini buldu

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası