Vargas: Her sayı için mücadele ettik

FIVB Milletler Ligi yarı finalinde Çin ile karşı karşıya gelen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, rakibini 3-0 yenerek adını finalde Brezilya’nın rakibi oldu. Maçın ardından milli yıldızlar Melissa Vargas, Zehra Güneş ve Gizem Örge açıklamalarda bulundu.

Melissa Vargas, “Her puan için, her sayı için mücadele ettik. Finalde olmak harika. Benim için ve Türkiye için çok büyük mutluluk” diye konuştu.

Sözlerine devam eden Vargas, “Oldukça yoğun bir final olacak Brezilya’ya karşı. Sayı sayı gidecek bir maç olacak” ifadelerini kullandı.

Güneş: “Brezilya’da tanıdık oyuncular var”

Zehra Güneş, “3. kez VNL’de finaldeyiz. 3’ünde de olmaktan gurur duyuyorum” açıklamasını yaptı.

Güneş, “Kolay bir maç değildi 3-0 olmasına rağmen. Asya takımları hep biraz ters geliyor. Çin hızlı hücum eden bir takım. Mücadeleyi bırakmadık. 3-0 kazandık. Bu sevincimiz sahadan çıkınca bitecek. Brezilya ile yarın bir final oynayacağız. Bakalım, iyi olan kazanacak. Finali detaylar belirleyecek. Umarım ülkemize kupayla döneriz” dedi.

Güneş, “Brezilya’da tanıdık oyuncular var. Birbirimizi tanıyoruz. Çeyrek, yarı finallerde çok oynadık. Bu akşam çalışacağız. Elimizden geleni yapınca iyi bir maç olacak diye düşünüyorum. Umarım biz kazanırız. İyi olan kazansın” şeklinde konuştu.

Örge: “Ne yaptığını bilen bir Türkiye vardı”

Gizem Örge, “Takım olarak çok gururlu ve mutluyuz. Sahada ne yaptığını bilen bir Türkiye vardı. Keyifli bir yarı final oldu. Finaldeyiz, çok mutluyuz. Kupayı bir kez daha evimize götürmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Örge, “Sürprizlerle dolu bir VNL oldu. Çin, ABD’yi geçti. Brezilya, İtalya’yı geçti. Biz kupa için her şeyimizi ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

‘Tokyo 2020 Team Türkiye Koleksiyonu’ tanıtıldı

admin

CEV, milli takımlar Avrupa sıralamalarını açıkladı

admin

Genç Kız Milli Takımımız Dünya Sahnesinde

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası