Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı’nın, yarın akşam AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası finalinde VakıfBank ile karşılaşacağı maç öncesinde genel sekreter Orhan Demirel, takım Kaptanı Eda Erdem Dündar ve Arelya Karasoy Koçaş, Fenerbahçe Televizyonu’na şu açıklamalarda bulundu:
Taraftarlarımızla beraber hep beraber kupayı kaldıracağız
Genel Sekreter Orhan Demirel: “Ali Bey’in yönetimi ve voleybol şube yetkilileri çok iyi bir takım kurdular. Zaten Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımız, Fenerbahçemizin gururu. Antrenmanı da seyrettim, çok iyi hazırlanmış bir takımımız var. Çok çekişmeli ve zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. Şampiyon olacağımıza %100 eminim. Taraftarlarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var. Biletler de satışa çıkar çıkmaz tükendi. Taraftarlarımızla beraber hep beraber kupayı kaldıracağız.”
Uzun zamandır taraftarlarımızla beraber sahada ter dökmeyi bekliyorduk
Kaptan Eda Erdem Dündar: “Evet, yarın sezonun ilk kupası için sahaya çıkıyoruz. Heyecanlıyız. Uzun zamandır taraftarlarımızla beraber sahada ter dökmeyi bekliyorduk. Rakibimiz VakıfBank ve iki ekip birbirini çok iyi tanıyor. Henüz sezonun başı ama iyi idman yapıyoruz. Bu salonun da çok güzel enerjisi ve atmosferi olduğunu düşünüyorum. Daha önce de burada kupa kaldırdık. Heyecanla maçımızı bekliyoruz.
Sezonun ilk kupasını kazanmak için oynayacağız
Arelya Karasoy Koçaş: “Çok heyecanlıyız. Sezonun ilk kupasını kazanmak için oynayacağız. Bizim için çok önemli olan bir rakiple karşılaşacağız. İki takım da çok iyi ve yeni transferleri var. Ortaya kaliteli ve zevkli bir oyun koyacağımızı düşünüyorum.”