Voleybol Plus

Avantaj Fenerbahçe’nin

Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında Türk Hava Yolları’na konuk oldu. Setlerini 25-18, 25-20, 25-16 önde tamamladığı maçı 3-0 kazanan sarı-lacivertliler, yarı final serisinde 1-0 öne geçti.

Arina Fedorovtseva kaydettiği 12 sayıyla takımın skoreri olurken; Vargas 11, Ana Cristina ile Aslı Kalaç da 10’ar sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.

İki galibiyete ulaşan tarafın finale yükseleceği seride ikinci maç 4 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe Opet’in ev sahipliğinde oynanacak. Fenerbahçe bu maçı da kazanması durumunda adını finale yazdıracak.

Hücumlarında Vargas, Ana Cristina ve Eda’yla etkili olan sarı-lacivertliler, ilk seti 25-18 önde tamamladı. Çekişmeli geçen ikinci setin son bölümünde iyi servis atarak avantajı eline geçiren Fenerbahçe, seti 25-20 kazanarak maç skorunu 2-0’a taşıdı. Üçüncü sete Eda Erdem’in servisleriyle hücumda oldukça iyi başlayan sarı-lacivertliler, Ana Cristina, Aslı ve Fedorovtseva’nın sayılarıyla 9-0’lık bir seri yakaladı. Kalan bölümde oldukça rahat bir oyun sergileyen sarı-lacivertliler; seti 25-16, maçı da 3-0 kazandı.

İlgili Haberler

Gizem Karadayı ile yola devam

admin

Nilüfer Bld.’nin 2. galibiyeti Beylikdüzü’nden

admin

Galatasaray sahasında İlbank ile karşılaşacak

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası