Voleybol Plus

İzmir’de kazanan Fenerbahçe

Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımı, ligdeki 8. hafta maçında İzmir deplasmanında Arkas Spor’un konuğu oldu. Sarı-lacivertliler, Atatürk Voleybol Salonu Vestel Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleden 25-17, 28-26 ve 25-19’luk setler sonunda 3-0 galip ayrıldı. Böylece AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 8’de 8 yaparak yoluna kayıpsız devam eden sarı-lacivertliler zirve takibini sürdürdü.

Hoag ve Burutay’ın sayılarıyla maça iyi giren Arkas Spor, özellikle 6 numaradan üst üste bulduğu sayılarla skoru 7-3’e getirdi. Grozer ve Ertuğrul Gazi’yi etkili kullandığı bölümde skoru 10-6’ya taşıyan Arkas Spor karşısında Vahit Emre Savaş, Kooy ve Luburic’le üretken bir görüntü çizen Fenerbahçe, farkı 1’e indirdi. (12-11) Bu skorla molaya giden İzmir ekibi moladan sayıyla dönse de, Dick Kooy’un sayılarıyla sarı-lacivertliler maçta öne geçti. (15-13) Grozer’le maça ortak olan (15-15) Arkas’ı Vahit Emre Savaş, Yiğit Gülmezoğlu ve Ghaziani’nin skorer oyunuyla durduran sarı-lacivertliler, 25-17 ile seti kazanan taraf oldu.

Ertuğrul Gazi Metin ve Yiğit Gülmezoğlu’nun karşılıklı sayılarıyla başlayan sette ev sahibi 3-1’i buldu. Hoag ve Grozer’den verim aldığı bölümde skoru 5-2’ye getiren Arkas Spor’u; Yiğit, Dick Kooy ve Ghaziani’nin sayılarıyla durduran sarı-lacivertliler, skor avantajını lehine çevirdi. (7-5) Luburic ve Vahit Emre Savaş’ın da skor yüküne ortak olduğu sette Fenerbahçe Parolapara, avantajını korudu. (20-16) Setin devamında özellikle Grozer ve Ertuğrul Gazi Metin’in blok performansıyla fark yaratan İzmir ekibi, 22-20’yi buldu. Son bölümü büyük bir çekişmeye sahne olan seti Fenerbahçe 28-26 kazandı.

Üçüncü setteki ilk sayı ev sahibi Arkas Spor’un oldu. (1-0) Rakibine Dick Kooy’la cevap veren Fenerbahçe, Luburic ve Ghaziani’nin de skor yükünü taşıdığı bölümde skoru 6-2’ye getirdi. Ev sahibinin maça ortak olma girişimlerini skorerleriyle sonuçsuz bırakan sarı-lacivertliler, skor avantajını korumayı bildi. (15-12) Sette son bölüme 21-17 ile önde giren Fenerbahçe, seti 25-19, maçı da 3-0 kazandı.

İlgili Haberler

Arkas’ın millileri rötar yaptı

admin

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Beşinci Hafta Başladı

admin

Spor Toto evinde galip

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası