Voleybol Plus

Fenerbahçe altın setle turladı

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, CEV Cup 16’lı Finalleri rövanş maçında Romanya temsilcisi SCM Craiova’yı konuk etti. 3-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında rakibini 3-0 yenen sarı-lacivertliler, mücadeleyi altın sete taşıdı. Altın seti de 15-11 kazanan sarı-lacivertliler, adını 8’li finallere yazdırdı ve son 16 takım arasına kaldı. Fenerbahçe HDI Sigorta, son 16 turunda İtalya’nın Piacenza takımıyla karşılaşacak.

Sarı-lacivertliler, iyi başladığı ilk seti 25-15 kazandı. Etkili oyununu ikinci sete de taşıyan Fenerbahçe HDI Sigorta, bu seti de 25-14 kazandı. Üçüncü seti de 25-18 alan sarı-lacivertliler, maçı altın sete taşıdı. Altın set karşılıklı sayılarla başladı. (5-5) Yacine Louati’nin bloğu ile bu sette 7-5 öne geçen Fenerbahçe HDI Sigorta, Kaan Gürbüz’ün sayısıyla da saha değişimine 8-6 önde geçti. Blok sayılarıyla üstünlüğü tekrar ele alan ve Yacine Louati ile 11-9 öne geçen sarı-lacivertliler, Emre Savaş’ın sayılarıyla seti 15-11 kazandı ve Avrupa’da yoluna devam etti.   

İlgili Haberler

Kelsey Robinson: Şampiyonlar Ligi’nin içerisinde olmak heyecan verici

admin

Beyza Arıcı: Yenilgisiz tamamladığımız için mutluyuz

admin

Bella Haak: Rakibimize iyi çalıştık

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası