Voleybol Plus

Üçüncülük için ilk adım Fenerbahçe’den

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Efeler Ligi Play-off 3-4 Etabı ilk maçında Arkas Spor’u ağırladı. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmadan 25-22, 25-18 ve 25-15’lik setler sonunda 3-0 galip ayrılan sarı-lacivertliler, seride 1-0 öne geçti.

Serinin ikinci maçı 2 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00’te Atatürk-Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde oynanacak. 3 maç üzerinden oynanacak seride 2 galibiyete ulaşan takım ligi üçüncü olarak tamamlayacak.

Metin Toy’la sete hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe karşısında Arkas, Mirza Lagumdzija ve Mustafa Cengiz’le 2-2’yi yakaladı. Devamında sarı-lacivertliler; Emre Batur ve Salvador Hidalgo’nun file üstü performansıyla 8-3’lük üstünlüğü yakalarken, bu bölümde Gabriel Candido’nun servis turuyla Arkas Spor 9-8 öne geçti. Skor avantajının sürekli el değiştirdiği sette son bölüme önde giren İzmir temsilcisine Hidalgo ve genç oyuncu Ahmet Tümer’le geçit vermeyen Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı 25-22’yle setin kazananı oldu.

Metin Toy ve Emre Batur’la iyi başladığı sette Mirza Lagumdzija ve Bertuğ Öndeş’le bir ritim yakalayan Arkas 6-5 öne geçti. Devamında Hidalgo ve Emre Batur’la 4-0’lık bir seri yakalayan Fenerbahçe, farkı 5 sayıya çıkardı (15-10). Bu skor İzmir temsilcisine mola aldırsa da, mola dönüşünde üretken oyununa devam eden sarı-lacivertliler sette son bölüme 21-14’le önde girdi. Skor üstünlüğünü setin sonuna taşıyan Fenerbahçe setlerde 2-0 öne geçti (25-18).

İlk iki sette olduğu gibi üçüncü sette de rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, seti 25-15; maçı da 3-0 kazanarak seride  1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

İlgili Haberler

Arkas ter attı

admin

Altekma, TSYD Kupası’na galibiyetle başladı

admin

Arkas Spor evinde kazandı:

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası