Voleybol Plus

Hüseyin Koç: Balkan Kupası’nı almak istiyoruz

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Hüseyin Koç, 7-8-9 Ekim 2016 tarihlerinde Bosna Hersek’te düzenlenecek Balkan Kupası öncesi Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulundu.

Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirten kaptan, takım olarak Balkan Kupası’nı kazanacaklarına inandıklarını da dile getirdi.

Kaptan Hüseyin Koç’un açıklamaları şu şekilde:

“Perşembe günü Balkan Kupası için yola çıkacağız. Öncesinde hazırlık maçları yaptık. Hedefimiz Balkan Kupası’nı almak. Kazasız belasız gidip, orada herkesi yenerek kupayı almak istiyoruz. Hazırlık maçlarında hala yüzde 60’la oynadığımızı düşünüyorum. Balkan Kupası hazırlıklarımız çok iyi gidiyor, o kupayı alacağımıza inanıyorum.

Sırbistan, Romanya, Bulgaristan Dünya Şampiyonaları’nda her zaman iyi olan voleybol ülkeleri. Türkiye’nin sıralamasını biliyoruz hepimiz. Onlar çok üstlerde yer alıyorlar. Onların üçüncü, dördüncü sıradaki takımı bile kuvvetli olabilir, biz önlemimizi alıyoruz. Her türlü tedirginliği yaşamak lazım sporda. Bizim bu seneki hedefimiz sadece kazanmak. Bu karakteri takıma oturtturmak istiyoruz. Kim olursa olsun bizim hedefimiz kazanmak. Ne olursa olsun kazanmamız lazım. Galatasaray takımı hiçbir zaman kolay maç vermesin diye çalışıyoruz.”

İlgili Haberler

Fenerbahçe Opet, Allianz MTV’ye konuk olacak

admin

Aydın BŞ’den net skor

admin

Halkbank’ın son rakibi Frankfurt

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası