Voleybol Plus

Gizem Güreşen Galatasaray’la devam ediyor

Galatasaray HDI Sigorta takım kaptanı Gizem Güreşen’le sözleşme yenilediğini resmi sitesinden açıkladı. Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

“Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, takım kaptanımız Gizem Güreşen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

VakıfBank Güneş Sigorta altyapısında yetiştikten sonra bir dönem Marmaris Belediyespor ve Türk Telekom forması da giyen Gizem Güreşen, 2008-2009 sezonunda Galatasaray’a transfer olmuştu. Kulübümüzün ardından Vakıfbank, Fenerbahçe, Volero Zürih ve Bursa Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen, 2017 yılında ise yeniden yuvasına dönen deneyimli libero; 2 Şampiyonlar Ligi, 1 Dünya Kulüpler Şampiyonluğu, 2 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 3 Türkiye Süper Kupası, 1 İsviçre Ligi ve 1 İsviçre Kupası kazanmıştı.

1987 doğumlu tecrübeli oyuncumuzun kariyerinde aynı zamanda 2010-11 CEV Şampiyonlar Ligi Final Four “En İyi Libero”, 2010-11 Bayanlar Voleybol Ligi “En İyi Libero”, 2010-11 Bayanlar Voleybol Ligi “En İyi Karşılayıcı”, 2011 Avrupa Ligi “En İyi Libero”, 2011 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası “En İyi Libero”, 2012-13 CEV Şampiyonlar Ligi “En İyi Libero” bireysel ödülleri de bulunuyor.

Son 3 sezondur Galatasaray forması ile mücadele eden kaptanımız Gizem Güreşen’e sarı kırmızı forma altında nice başarılar dileriz”

İlgili Haberler

Sude Hacımustafaoğlu Galatasaray’da

admin

Tuğba Özdemir Merinos’ta

admin

Ada Germen resmen Fenerbahçe’de

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası