Voleybol Plus

Filenin Efeleri, Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde namağlup liderliğini sürdürdü

Kuzey Makedonya’da düzenlenen 2021 CEV Avrupa Şampiyonası Elemelerinin ikinci etabı başladı. A Milli Erkek Takımımız, ikinci etabın ilk maçında karşılaştığı Bosna Hersek’i üstün bir oyunun ardından 3-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Filenin Efeleri, CEV Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ndeki namağlup liderliğini sürdürdü.

Millilerde Efe Bayram 10 sayılık performansıyla öne çıkan isim olurken; genç oyuncuya Metin Toy ve Oğuzhan Karasu 9, Yiğit Gülmezoğlu ve Burak Güngör 8, Adis Lagumdzija 7, Faik Samed 6 ve Burutay Subaşı 2’şer sayıyla eşlik etti. Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

TÜRKİYE-BOSNA HERSEK: 3-0
SALON: Boris Trajkovski
HAKEMLER:  Aleksandar Petrovic (Sırbistan), Ivaylo Ivanov (Bulgaristan)
TÜRKİYE: Arslan, Burutay, Vahit Emre, Adis, Yiğit, Oğuzhan, Burak (L), (Metin, Volkan (L), Efe, Arda, Burak, Faik Samed)
BOSNA HERSEK: Bezdrob, Colo, Osmanovic, Makas, Popovic, Ivic, Dominkovic (L) ( Fazlic, Zenovic, Alic, Merdanovic, Hadzic)
SETLER: 25-9, 25-19, 25-18
SÜRE: 60 dakika (16′,22′, 22′)

Karşılaşmanın fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız.

Filenin Efeleri, gruptaki son maçında yarın (16 Ocak Cumartesi) TSİ 20.00’da Kuzey Makedonya ile karşılaşacak. Müsabakayı TRT SPOR 2 naklen yayınlayacak.

Türkiye-Bosna Hersek karşılaşmasının ardından C Grubu’nda oluşan puan durumu şu şekilde:

 TAKIMOGMP
1Türkiye3309
2Kuzey Makedonya3216
3Bosna Hersek4040

Statü
İki ayrı turnuva şeklinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nin sonunda, gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar ile en iyi 5 grup ikincisi; 2021 yılında Polonya, Çek Cumhuriyeti, Estonya ve Finlandiya’nın ortaklaşa düzenleyeceği Avrupa Şampiyonası Finalleri’ne katılmaya hak kazanacak.

İlgili Haberler

Milletler Ligi 3. Hafta basın toplantısı yapıldı

admin

Milletler Ligi Yarı Finalinde rakibimiz Brezilya

admin

16 Yaş Altı Kız Milliler, ikinci galibiyetini aldı

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası