Voleybol Plus

Lider Kocaeli BŞ Kağıt 5 sette güldü

Erkekler Voleybol Ligi A Grubu 19. hafta mücadelesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Kağıtspor deplasmanda Tofaş’ı 3-2 mağlup etti.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maçın ilk setine hırslı başlayan mavi-yeşilliler, Kocaeli Bş Kağıt’ın sayılarına karşılık vererek teknik molaya 12-8 önde girdi. Seti 25-23 alarak 1-0 öne geçen Bursa ekibi, ikinci sete 3-0’lık seri ile başlayan ev sahibi olsa da Kocaeli ekibi karşısında teknik molayı 12-9 önde kapattı. Son bölümde oyuna ağırlığını koyarak skoru 20-21’e getiren ev sahibi takım olsa da, kalan bölümde eşitlik sayısını bir türlü sağlayamadı ve seti 25-23 Kocaeli BŞ Kağıt kazandı: 1-1. Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette teknik molayı 12-6 önde geçen ve rakibinin sete tutunmasına izin vermeyen konuk ekip, 25-16’lık set sonucuyla 2-1 öne geçti. Çekişmeli geçen dördüncü seti 25-22 kazanarak durumu 2-2’ye getiren Tofaş oldu. Tofaş tie-break setinde geriden gelip oyunda durumu 13-12 yapsa da seti 15-12 maçı da 3-2 Kocaeli BŞ Kağıt kazandı.

İlgili Haberler

TVF Erkekler 1. Ligi’nde Final Etabı başladı

admin

Haliliye’de galibiyet sevinci

admin

Arhavi’den Solhan’a set yok

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası