Voleybol Plus

Galatasaray HDI Sigorta 3-0 Karayolları

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi ikinci hafta maçında Karayolları takımını konuk etti. Takımımız, TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk setin teknik molasına 12-10 önde giren Galatasaray HDI Sigorta, oyun üstünlüğünü sürdürerek seti 25-22 kazandı ve karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İkinci sete etkili başlayan konuk ekip teknik molaya 9-12 önde girmeyi başardı. Teknik molanın ardından öne geçen Sarı Kırmızılılar ilk sette olduğu gibi ikinci seti de 25-22 kazandı ve setlerde durumu 2-0 yaptı.

Mücadelenin üçüncü ve son seti karşılıklı sayılarla başladı. Teknik molaya 12-11 önde giren Galatasaray, üçüncü seti 25-21 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Sultanlar Ligi’nde oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Galatasaray HDI Sigorta, ligin üçüncü haftasında Beşiktaş’ın konuğu olacak.

Beşiktaş – Galatasaray HDI Sigorta mücadelesi 19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 19.00’da TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Bülten/Fotoğraf:Galatasaray

İlgili Haberler

Sarı Melekler sağlık kontrolünden geçti

admin

Sultanlar Ligi’nde 10. Haftanın Açılışı Nilüfer Bld.’den

admin

Beşiktaş hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası