Voleybol Plus

Lauren Gibbemeyer’le devam

Eczacıbaşı VitrA’nın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Lauren Gibbemeyer,bir sezon daha Turuncu Beyazlı formayı giyecek.

31 yaşındaki tecrübeli orta oyuncu,bu sezon takımla Türkiye Süper Kupası ve Türkiye Kupası’nın sahibi olmuştu.

Lauren Gibbemeyer Kimdir?

1988’de Rhode Island’da doğdu. 1,87 cm boyundaki orta oyuncu Northern Lights Voleybol Kulübü’nde voleybola başladı. Amerikan kolej voleybolunda University of Minnesota takımıyla mücadele eden Gibbemeyer, okulu bitirdikten sonra A Milli Takım’a çağrıldı. Profesyonel kariyerinin ilk adımlarını 2011-2012 sezonunda Japonya’nın TAB Queenseis takımıyla attı. Ardından rotayı İtalya’ya çeviren başarılı orta oyuncu bir sezon Robursport Pesaro takımında oynadıktan sonra 2013-2014 sezonunun ilk yarısında Lokomotiv Baku forması giydi. 2014’te İtalya Ligi’ne döndüğünde sırasıyla Imoco Volley Conegliano, Pomi Casalmaggiore ve Igor Gorgonzola Novara takımlarında oynadı.

Pomi Casalmaggiore formasıyla mücadele ettiği üç sezonda, takımının 2016 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda ikinciliğe ve 2016 CEV Şampiyonlar Ligi’nde kupaya ulaşmasında büyük bir paya sahipti. Uluslararası başarılarının yanı sıra bir kez İtalya Ligi şampiyonluğu (2014-2015), bir kez İtalya Kupası şampiyonluğu (2017-2018) ve iki kez İtalya Süper Kupası şampiyonluğu (2015, 2017) yaşadı. Lauren, 2015 Dünya Grand Prix’si ve 2018 FIVB Milletler Ligi’nde altın madalya kazanan Amerika Milli Takımı’nın önemli bir üyesiydi.

İlgili Haberler

Maxim Mischenko, TÜRŞAD’da!

admin

Daimi Ramirez yeniden Halkbank’ta

admin

Esra ve Gülden’in jübilesi bugün Burhan Felek’te!

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası