Voleybol Plus

Arkas’tan net skor

2018-2019 Efeler Ligi Play-Off Yarı Final etabı karşılaşmaları başladı. Arkas, Play-Off Yarı Final ilk maçında Galatasaray’a konuk oldu. İzmir ekibi, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşma Galatasaray’ın sayısıyla başladı. Konuk ekiğ üst üste bulduğu sayılarla farkı 5 sayıya çıkarınca sarı-kırmızılıların başantrenörü Nedim Özbey 3-8’de ilk molasını kullandı. Oyun üstünlüğünü sürdüren Arkas, ilk set teknik molasına 12-8 önde girdi. Aslan 12-16’da ikinci mola hakkını kullanırken, farkın kapanmasına izin vermeyen konuk ekip ilk seti 25-18 kazandı ve karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. 5-9’da ilk mola hakkını kullanan Cimbpm kullandı ve ikinci set teknik molasına da 12-9 Arkas üstünlüğüyle gidildi. İlk sette olduğu gibi oyun üstünlüğünü sürdüren Arkas, ikinci seti de 25-18kazandı ve mücadelede 2-0 öne geçti.

Karşılaşmanın üçüncü ve son seti de etkili başlayan konuk ekip teknik molasına 12-6 önde girdiği seti 25-21, maçı da 3-0 kazandı.

Arkas Spor – Galatasaray Yarı Final ikinci maçı 15 Nisan Pazartesi günü saat 18:00’de Arkas’ın ev sahipliğinde İzmir Atatürk Vestel Venus Spor Kompleksi’nde oynanacak. Mücadele TRT Spor ekranlarından yayınlanacak.

İlgili Haberler

Spor Toto’dan set yok

admin

İBB’den kritik galibiyet

admin

Arkas, rövanşı istiyor

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası