Voleybol Plus

Fenerbahçe kısa kesti

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi’nde ikinci devrenin ilk hafta maçında Jeopark Kula Belediye ile karşılaştı. Fenerbahçe, setlerini 25-19, 25-16 ve 25-16 önde tamamladığı maçı 3-0 kazandı.

Karşılıklı sayılara sahne olan ilk sette Fenerbahçe teknik molaya 12-11 önde girmeyi başardı. Molanın ardından oyunun kontorlünü eline alan sarı-lacivertliler, kalan bölümde de rakibine şans tanımadı ve seti 25-19 önde tamamladı.

İkinci sette de etkili bir oyun sergileyen Kanarya, bu sette de teknik molaya 12-9 önde giren taraf oldu. Ev sahibi ekip molanın ardından art arda sayılar bulsa da Fenerbahçe, 5-0’lık seri yakaladı ve skoru 22-16 yaptı. Kalan bölümde de iyi performans sergileyen sarı-lacivertliler, seti 25-16 önde tamamladı.

Son setin ilk dakikaları karşılıklı sayılarla geçerken Fenerbahçe teknik molaya 12-8 önde girdi. Molanın ardından iki takım da skor avantajını eline geçiremese de Kanarya üst üste bulduğu sayılarla farkı 8’e çıkardı (18-10). Son bölümde de farkı koruyan sarı-lacivertliler seti 25-16, maçı ise 3-0 kazanmayı başardı.

İlgili Haberler

Halkbank, Anadolu Medeniyetleri Müzesi’ni gezdi

admin

Fenerbahçe HDI Sigorta, Afyon deplasmanında galip

admin

Nootsara Tomkom nam-ı diğer Sara: 10 üzerinden 12 olacağız

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası