Voleybol Plus

Halkbank final için sahaya çıkıyor

Halkbank, Efeler Voleybol Ligi plaoff yarı final ikinci maçında yarın (25 Mart, Pazar) İstanbul Büyükşehir Belediye’yi Ankara’da konuk edecek. Başkent Voleybol Salonunda saat 16:00’da başlayacak mücadeleyi Onur Hoşnut, Koray Yılmazgil hakem ikilisi yönetecek. Serinin ilk maçında Halkbank, İstanbul ekibini deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Lig etabını ilk sırada tamamlayan Halkbank, çeyrek finalde Afyon Belediye YÜNTAŞ’ı elemişti.

‘FİNALİ HAK ETTİK’

Maçın değerlendirmesini yapan Halkbank Başantrenörü Slobodan Kovac Şampiyonlar Liginden sonra tüm dikkatlerini lige verdiklerini söyledi. Yorucu bir İtalya yolculuğundan sonra fazla antrenman yapamadan bu maçı oynayacaklarını dile getiren deneyimli antrenör, “İlk müsabakayı kazanmış olmamız şu anda bir şey ifade etmiyor. Karşımızda zor bir rakip var. İyi konsantre olup kazanarak finale çıkmak istiyoruz. Çünkü bu sezon iyi işler yaptık ve finali hak ettik” diye konuştu.

STATÜ

Takımlar, yarı finalde içeride ve dışarıda olmak üzere karşılıklı iki müsabaka yaparlar. İki maçı alan takım finale yükselir. Galibiyetlerin eşitliği durumunda üçüncü müsabaka iki gün sonra üst sırada bulunan takımın sahasında oynanır. Maçı kazanan takım finale yükselir. Yenilen takım 3/4.’lük etabına gider.

İlgili Haberler

Halkbank set verdi puan vermedi

admin

Galatasaray sahasında set vermedi

admin

Haftanın hakemleri açıklandı

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası