Voleybol Plus

2018 CEV Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda İlk Günü 3 Galibiyetle Tamamladık

Avusturya’nın ev sahipliğinde Wagrain-Kleinarl & Flachau’da düzenlenen CEV Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası, bugün (23 Mart 2018, Cuma) erkekler ve bayanlar kategorisinde oynanan grup müsabakalarıyla başladı.

Ülkemizi bayanlar kategorisinde temsil eden Aleyna Vence/Buğra Eryıldız ikilisi, B Grubu’ndaki ilk maçında Slovakya’dan Vandakova/Bertova ikilisini 11-6, 9-11 ve 11-5‘lik setlerle 2-1 mağlup etti ve Avrupa Şampiyonası’na galibiyetle başladı.

Millilerimiz, B Grubu’ndaki ikinci maçında ise; ev sahibi ülkeden Magyar/Poschenreithner ile karşı karşıya geldi. Millilerimiz, rakibini 11-5 ve 11-2‘lik setlerle 2-0 mağlup etti ve ikide iki yaparak adını 16’lı Finaller Turu‘na yazdırdı.

Aleyna Vence/Buğra Eryıldız ikilisinin 16’lı Finaller Turu’ndaki rakibi ise; ev sahibi Avusturya’dan Preiml/Obernosterer ikilisi oldu.

Ülkemizi erkekler kategorisinde temsil eden Murat Giginoğlu/Hasan Hüseyin Mermer ikilisi ise; B Grubu’ndaki ilk maçında turnuvanın 2 no’lu seribaşı olan Rus Bykanov/Hudyakov ikilisini 14-16 ve 10-12‘lik setlerle 2-0 mağlup etti ve ve Avrupa Şampiyonası’na galibiyetle başladı.

Millilerimiz, B Grubu’ndaki ikinci maçında ise; İsviçre’den Chevallier/Strasser ikilisine 11-5, 12-14 ve 13-11‘lik setlerle 2-1 mağlup oldu ve grubunu 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ile tamamladı.

İlgili Haberler

Sakıp Karalı: Şampiyonluk hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz

admin

Kar voleybolunda hedef, Avrupa’da kürsüye çıkma

admin

Kar üstünde 30 yıllık gelenek: Kar voleybolu

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası