Voleybol Plus

U17 Bayan Milliler çalışmalarını sürdürüyor

04 – 07 Ocak 2018 tarihleri arasında Macaristan’ın Miskolc şehrinde 2018 CEV U17 Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası ikinci raunt G Grubu müsabakaları oynayacak 17 Yaş Altı Bayan Voleybol Milli Takımımız, İlbank ile bir hazırlık karşılaşması oynadı.

BÜLENT GÜNEŞ: YOĞUN BİR TEMPOYLA ÇALIŞIYORUZ

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan U17 Bayan Voleybol Milli Takımımızın Başantrenörü Bülent Güneş, “Macaristan’da oynayacağımız Avrupa Şampiyonası ikinci raunt müsabakalarına yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Kasım ayında İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirdiğimiz kampların ardından, 20 Aralık itibariyle hazırlıklarımıza Ankara’da devam ediyoruz. Hedefimiz; 13 – 21 Nisan 2018 tarihleri arasında Bulgaristan’da oynanacak finallerde yer alarak bu kategoride ilk kez organize edilen bu şampiyonada madalya kazanmak.

U17 Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası hazırlıklarımıza, bu yaş grubundaki aday sporcularımızı kaçırmamak adına 40 sporcuyla başladık. TVF Altyapı Bayan Voleybol Milli Takımlar Koordinatörümüz Şahin Çatma, sporcu taramaları konusunda çok titizlikle çalışıyor ve A Milli Takımımıza aday sporcuları bulmak adına araştırmalar yapıyor. Şahin hocamızın deneyimlerinden olabildiğince faydalanıyoruz.

Hazırlık süresince, Romanya Milli Takımı ile Ankara’da üç hazırlık müsabakası oynadık. Dün (27 Aralık 2017 Çarşamba) de İller Bankası Genç Takımı ile karşılaştık. Böylesine güçlü takımlarla oynamak hem tecrübemizi artırıyor, hem de takımımızın eksiklerini görmek adına çok fayda sağlıyor. Oyuncularım ve teknik ekibim büyük bir özveriyle çalışıyor. Onlara güveniyor, sahada ülkemizi layığıyla temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

İlgili Haberler

Tarih yazan Filenin Sultanları’nın hikayesi: Gizem Örge

admin

Filenin Sultanları’nın Dünya Şampiyonası’ndaki rakipleri belli oldu

admin

U19 Erkek Milliler, Bahreyn’e set vermedi

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası