Voleybol Plus

Fromm: 3 puanı almamız gerekiyordu

CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda deplasmanda Belçika temsilcisi Noliko’ya 3-2 mağlup olan Arkas Spor’un oyuncusu Christian Fromm, “Setlerde 2-1 öne geçtikten sonra 3 puanı almamız gerekiyordu.” dedi.

Fromm, Avrupa Voleybol Konfederasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamasında, sonuçtan dolayı çok üzgün olduklarını bildirdi. İlk seti kaybettikten sonra 2 seti kazandıklarını belirten Fromm, “Setlerde 2-1 öne geçtikten sonra 3 puanı almamız gerekiyordu. Rakibimiz sıralamasını değiştirdikten sonra çok hata yapmaya başladık ve konsantrasyonumuzu kaybettik. Bizim için kötü bir deneyimdi.” ifadelerini kullandı.

Grubun diğer karşılaşmasında Zaksa konuk ettiği Diatec’i 3-2 mağlup etti. Grupta 3. hafta karşılaşmalarında Zaksa-Noliko maçı 17 Ocak Çarşamba, Diatec-Arkas Spor karşılaşması ise 18 Ocak Perşembe günü oynanacak.

İlgili Haberler

Larson: Şampiyonluk için takımımıza çok güveniyorum

admin

Mavilerin Dünya Şampiyonası geniş kadrosu belli oldu:

admin

Yeltsin Kupası’nda şampiyon Volero Zurich

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası