Voleybol Plus

Galatasaray son 8 biletini aldı

Galatasaray HDI Sigorta, Kupa Voley erkekler kategorisi 1. bölüm rövanş maçında Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda konuk ettiği Beşiktaş’ı 25-16, 25-20 ve 25-20’lik setlerle 3-0 yenerek adını final etabına yazdırdı.

İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan ve final etabına yükselmesi için 2 set alması yeterli olacak olan Galatasaray HDI Sigorta, mücadeleye hızlı bir giriş yaptı. Teknik molaya 12-8 önde giren Filenin Aslanları, setin sonuna kadar kontrolü elden bırakmadı. 21 dakika süren ilk set 25-16’lık sonuçla Galatasaray HDI Sigorta’nın oldu.

İlk sette servislerden elde edilen sayılarda 4-3, smaç sayılarında 14-7 ve blok sayılarında 2-0 üstünlük kuran sarı-kırmızılılar ikinci sette oyunun kontrolünü elinde tuttu. 12-10 önde geçilen teknik molanın ardından farkı açan Filenin Aslanları, seti 25-20 kazanarak durumu 2-0’a getirdi ve finale etabına katılmayı garantiledi.

Üçüncü setin başı ise daha dengeli bir oyuna sahne oldu. Galatasaray HDI Sigorta 12-11 üstün girilen teknik molanın ardından yine farkı açtı. Bu seti de 25-20 ile hanesine yazdıran sarı-kırmızılılar karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı.

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Kupa Voley çeyrek final maçında Efeler Ligi’ni üçüncü sırada tamamlayan Halkbank ile karşılaşacak. Final etabı maçları, 15-16-17 Aralık 2017 tarihlerinde Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda oynanacak.

İlgili Haberler

Doğu kulüplerinden Akif Üstündağ’a büyük destek

admin

Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley’de Grup Etabı maçları başladı

admin

Erkekler Kupa Voley Finalleri Malatya’da

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası