Voleybol Plus

Nilüfer Belediyesi sahasında Beşiktaş’a set vermedi

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde ilk yarının son haftasında Nilüfer Belediyespor, sahasında Beşiktaş’ı 3-0 mağlup etti.

Bu sonuçla her iki takım da ilk yarıyı 4 galibiyet, 7 yenilgiyle tamamladı.

İlk sete iyi başlayan Beşiktaş, servislerden bulduğu sayılarla 4-2 öne geçti. Da Silva, Ceyda, Gözdenur ve Buijs’in sayılarıyla skor üstünlüğünü yakalayan ve teknik molaya 12-10 önde giren Nilüfer Belediyespor, seti 25-20 kazandı.

İkinci sete Nilüfer Belediyespor iyi başladı ve teknik molayı 12-8 önde geçti. Beşiktaş, ilerleyen bölümde Şeyma’nın servis turunda bulduğu sayılarla farkı 3’e (24-21) indirdi. Nilüfer Belediyespor, Birgül’ün servisleri, Ceyda, Da Silva ve Buijs’in smaçlarıyla seti 26-24 aldı.

Üçüncü sette Nilüfer Belediyespor, teknik molaya 12-6 üstün girdi. Buijs’in sayılarıyla skoru 19-10’a getiren ev sahibi ekip, son bölümde hatalar yapmasına karşın seti 25-20 kazandı ve salondan 3-0 galip ayrıldı.

Nilüfer Belediyespor: 3 – Beşiktaş: 0
Salon: Cengiz Göllü
Hakemler: Burhan İlhan, Kadir Girente
Nilüfer Belediyespor: Birgül Güler, Özgenur Yurtdagülen, Buijs, Da Silva, Ceyda Aktaş, Duygu Düzceler (Funda Bilgi, Elif Boran, Merve Tanıl, Hazal Arifoğlu, Sinem Bayazıt)
Beşiktaş: Tokarska, Zeynep Seda Uslu, Şeyma Ercan, Ceylan Arısan, Rykhliuk, Biryukova (Pınar Eren, Tuğçe Ersan, Azimova, Simay, Dilara Bilge, Hümay Topaloğlu)
Setler: 25-20, 26-24, 25-20
Süre: 91 dakika (29, 33, 29)

İlgili Haberler

Nihan, Seda ve Ruseva’dan açıklamalar

admin

Halkbank’a Kübalı pasör çaprazı

admin

Fenerbahçe, Lube’ye direnemedi

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası