Voleybol Plus

Nihan Güneyligil: Galibiyetlerin devamı gelecek

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 9. haftasında konuk ettiği Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı 3-0 mağlup etti.

Başantrenör Ataman Güneyligil, takım menajeri Nihan Güneyligil ve pasör Gamze Alikaya, karşılaşma sonrası Galatasaray Televizyonu’ndan Merve Ergü’nün sorularını yanıtladı.

ATAMAN GÜNEYLİGİL

“Birinci ve üçüncü set tam istediğimiz gibi mücadele ettiğimizi söyleyemem. Hafta içi çok yoğun blok antrenmanı yaptık. Onun güzel bir sonucunu gördük ikinci set 8 blok yaparak. Birinci ve üçüncü set aynı disiplini koruyamadık. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Beşiktaş çok ciddi bir takım. Sürekli Şampiyonlar Ligi’nde oynayan dünyanın en önemli sporcularından birini transfer ettiler. Fazla sayı alıyor maçlarda. Onu durdurmaya özen göstereceğiz ve sonuca gideceğiz.”

NİHAN GÜNEYLİGİL

“Maç skor olarak istediğimiz gibi bitti. Biz bu şekilde seri yakalayarak gitmek istiyoruz. Birinci ve üçüncü setler bizim için istediğimiz şeyleri daha fazla yapabildiğimiz geri dönüşü güzel olan setler oldu. Bu sene benim hayatım için enteresan bir sene oldu. Başka başka sayfalar açılıyor. Hocamız ve teknik ekipteki arkadaşlarımız talebi üzerine bugün ilk kez yardımcı antrenörlük deneyimi yaşadım ve ilk galibiyetimi aldım. İnşallah galibiyetlerin devamı gelecek. Güzel şeyler olsun hayatımızda. Çok teşekkür ediyorum bu konuya ön ayak olan tüm yöneticilerime, benim arkamda her zaman duran Galatasaray camiasına ve teknik ekibe. Ben Galatasaray forması giyerken kendimi oldukça şansı hissediyordum. Şuan da onlar için kenarda oturuyor olmak benim için çok büyük bir onur. Derbi müsabakaları daha keyifli oluyor. Beşiktaş’ın bu sene iyi bir ekibi var. Savaşan bir takım. İyi bir maç olacağını ve güzel voleybol izleteceğimizi düşünüyorum. Tek arzumuz, tek hedefimiz galip gelmek. Galibiyet serisini yakalayıp hiç bırakmadan sonuna kadar devam etmek istiyoruz.”

GAMZE ALİKAYA

“Bizim için zorlu bir mücadeleydi açıkçası. Hazırlık maçlarında da karşılaşmıştık, zorlu geçmişti. O yüzden rahat bir şekilde çıkmadık maça. Zaman zaman çekişmeli, başa baş geçti ama son noktaları koymayı bildik. Takım arkadaşlarıma ve geldikleri için taraftarlara teşekkür ederim. Beşiktaş maçı da önemli. Bizim için her takım önemli. Bugünkü gibi oynayıp mücadeleyi bırakmamız gerekiyor.”

İlgili Haberler

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor

admin

Ezacıbaşı Dynavit, THY’ye konuk oluyor

admin

VakıfBank, THY’ye puan vermedi

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası