Voleybol Plus

Fenerbahçe Ankara’da çok rahat

Voleybolda, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe, deplasmanda İlbank’ı 3-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, ilk sete etkili başladı. Rahimova ile üst üste sayılar bulan sarı-lacivertli ekip, blokta Dicle Nur ile rakibini hücumdaki direncini kırdı. Setin teknik molası 12-7 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile geçildi. İlbank, Santos ve Mariana ile sayı üretse de set, 25-16 Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlandı: 0-1.

İlbank, 2. sete Santos’un sayılarıyla başladı. Köşelerden Rahimova ile hücum yapan Fenerbahçe, blokta yine Dicle Nur ile rakibine geçit vermedi. Farkı rahat açan sarı-lacivertli takım, teknik molasını 12-6 önde geçtiği seti 25-11 alarak, skoru 2-0’a getirdi.

Üçüncü sette daha iyi organize olan İlbank, teknik molayı 12-8 önde tamamladı. Bahar ile rahat sayı bulan Fenerbahçe, eşitliği çabuk yakaladı (14-14). Çekişmeli geçen bölümde Fenerbahçe, Damla ve Polen, İlbank ise Santos ile sayı üretti. Seti 25-21 alan Fenerbahçe, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

İLBANK-FENERBAHÇE: 0-3
SETLER: 16-25, 11-25, 21-25
SÜRE: 65 dakika (21, 20, 24)
İLBANK: Buse Ünal, Mariana Aydın, Ceren Çağlar Baysal, Santos, Yaprak Erkek, Gökçen Denkel Zop (Ceren Önal, İlayda İscimen)
FENERBAHÇE: Tomkom, Pereira, Dicle Nur Babat, Rahimova, Ezgi Dağdelenler, Bahar Toksoy Guidetti (Melis Yılmaz, Polen Uslupehlivan, Çağla Akın, Damla Çakıroğlu)
HAKEMLER: Hüseyin Okumuş, Yasin İlhan

İlgili Haberler

Sultanlar Ligi Baraj Etabı’nda İlk Devre Sona Erdi

admin

Nilüfer Bld.’den kritik galibiyet

admin

Haftanın hakemleri açıklandı

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası