Voleybol Plus

Ivan Zaytsev Perugia’da

İtalya Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden Sir Safety Perugia, son 2 sezondur Rusya’nın Dinamo Moskova takımında forma giyen İtalyan milli oyuncu Ivan Zaytsev’i transfer etti.

1988 doğumlu, 202 cm boyundaki İtalyan yıldız, hem smaçör hem de pasör çaprazı olarak görev yapabiliyor. Zaytsev’in kariyerinde 1 İtalya Ligi, 1 İtalya Süper Kupası, 1 Emir Kupası, 1 İtalya 2. Ligi Kupası ve 1 CEV Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Zaytsev, milli formayla da 1 Büyükler Şampiyonlar Kupası 3.lüğü, 1 Dünya Kupası 2.’liği, 2 FIVB Dünya Ligi 3.lüğü, 2 CEV Avrupa Şampiyonası 3.lüğü ve 2.liği ve 2012 Londra Olimpiyatları’nda 3.lük sevinci yaşadı.

Zaytsev’in kariyerinde bireysel ödül olarak 2012 İtalya Süper Kupası MVP, 2013 FIVB Dünya Ligi En İyi Smaçör, 2013 CEV Avrupa Şampiyonası En iyi Servis Atan Oyuncu, 2015 Dünya Kupası En İyi Pasör Çaprazı, 2015 Avrupa Şampiyonası En İyi Pasör Çaprazı ve 2016 Emir Kupası MVP ödülleri yer alıyor.

İlgili Haberler

Kadınlar CEV Kupası’nda şampiyon 3.kez UYBA

admin

Yarı finalistler belli oldu

admin

Sırbistan Kadın Milli Takımı’nın VNL kadrosu!

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası