Voleybol Plus

U19 Erkek Milliler Macaristan’daki ilk antrenmanını tamamladı

Macaristan (Győr) ve Slovakya (Púchov)’nın ortaklaşa düzenlediği 2017 CEV U19 Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası Finalleri’nde mücadele eden 19 Yaş Altı Erkek Voleybol Milli Takımımız, İtalya ile oynayacağı yarı final mücadelesi için bugün (28 Nisan 2017 Cuma) Győr’e ulaştı. Millilerimiz, Győr’deki ilk antrenmanını, yarı final, sıralama ve final karşılaşmalarının oynanacağı 2000 kişi kapasiteli Szechenyi Istvan University Sports Hall’da gerçekleştirdi. Ay-yıldızlılarımız yarın (29 Nisan 2017 Cumartesi), Türkiye saati ile 21.30’da İtalya ile finale kalma mücadelesi verecek. Diğer yarı final eşleşmesinde ise Rusya ile Çek Cumhuriyeti, Türkiye saati ile 19.00’da karşılaşacak. Her iki müsabakayı da www.laola1.tv internet sitesinden naklen yayınlanacak. 19 Yaş Altı Erkek Voleybol Milli Takımımız, İtalya’yı yenmesi durumunda, 30 Nisan 2017 Pazar günü Avrupa Şampiyonluğu için sahaya çıkacak. Millilerimiz karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılması halinde diğer yarı final eşleşmesinde mağlup olan ekiple bronz madalya mücadelesi verecek.

Yarı final karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunan 19 Yaş Altı Erkek Voleybol Milli Takımımızın Başantrenörü Ümit Hızal, “Çek Cumhuriyeti mağlubiyetiyle başladığımız finallerde, üst üste dört karşılaşma kazanarak toparlandık. Lider olarak tamamladığımız 1. Grup’ta, Fransa ve Romanya karşısında, açık ara geriye düştüğümüz setlerde gerçekleştirdiğimiz geri dönüşler, takımın kendine olan güvenini artırdı. Kriz anlarında sahaya yansıttığımız enerji ve takım ruhu, bizi biz yapan en önemli unsurlar. Grup aşamasında gördük ki; iyi konsantre olduğumuzda ve kritik anlarda soğuk kanlılığımızı koruduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey yok. Finallerdeki ilk hedefimiz, grubumuzu lider bitirerek, yarı finallere en avantajlı şekilde ulaşmaktı. Bu hedefimizi gerçekleştirdik. Sıradaki hedefimiz, İtalya’yı yenerek Avrupa Şampiyonluğu için sahaya çıkmak. Bunu başarabileceğimizi biliyor, kendimize güveniyoruz. Umuyorum ki bu doğrultuda sahada her şeyimizi ortaya koyarak, finalleri en iyi konumda noktalayacağız” şeklinde ifadelerde bulundu.

İlgili Haberler

Turnuvanın Rüya Takımı belli oldu:

admin

U19 Kız Milliler, İsviçre’ye set vermedi

admin

Küçük Kızlar dördüncü maçında da set vermedi

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası